Durf jij de uitdaging van een naaktshoot aan?

FOTOGRAFE JEANNETTE VAN SMARTFOCUS

FOTOGRAFE JEANNETTE VAN SMARTFOCUS

Vanuit mijn fotostudio Smartfocus in Zeist maak ik sensuele, glamour, naakt en erotische fotoreportages. Mannen, vrouwen en koppels kunnen bij mij terecht voor een unieke ervaring.

Overweeg je een glamour of erotische fotoshoot, of twijfel je misschien nog?

Misschien ben ik de fotografe die je kan helpen. Poseren voor een naaktfoto is – zeker de eerste keer – spannend. Het is mijn kracht om jouw op je gemak te stellen en een prettige werksfeer te creëren, zodat je heel natuurlijk op de foto’s overkomt. Je hoeft geen model te zijn, het is belangrijk dat jij jezelf bent en je prettig voelt. Ik neem je mee op een uitdagende reis zonder jouw wensen en grenzen uit het oog te verliezen. Wil je liever niet naakt, dan is dat ook oké. Het belangrijkste is dat er stijlvolle en mooi belichte foto's komen.

Ik neemt de tijd voor je, en alles is bespreekbaar. Spreek vooral je wensen uit. Wil je eens wat anders en heb je interesse in een shoot, mail of bel me dan voor een afspraak, of boek direct via deze site. Twijfel je nog? Neem gerust contact met me op om eens kennis te maken en de mogelijkheden door te spreken.

 
 
NAAKT EN EROTISCHE FOTOSHOOT VOOR VROUWEN

NAAKT EN EROTISCHE FOTOSHOOT VOOR VROUWEN

Soloshoot vrouw

Glamour, boudoir, naakt, erotisch, sensueel. Jij bepaald we wat we gaan doen en ik maak er een professionele fotoserie van. Met het veilige gevoel dat er een vrouw achter de camera staat. Als cadeau voor jezelf of een geschenk voor je partner. Maakt niet uit of je 18 of 80 bent.

NAAKT EN EROTISCHE FOTOSHOOT VOOR MANNEN

NAAKT EN EROTISCHE FOTOSHOOT VOOR MANNEN

Soloshoot man

Spannend, opwindend, uitdagend? Iedere man beleeft een naakt of erotische fotoshoot anders. Zeker als er een vrouw achter de camera staat. Hoe jij het gaat beleven kan ik niet voorspellen, dat je het leuk gaat vinden en dat je jezelf kunt zijn kan ik wel beloven. Dat maakt het ook voor mij leuk.

NAAKT EN EROTISCHE FOTOSHOOT VOOR KOPPELS

NAAKT EN EROTISCHE FOTOSHOOT VOOR KOPPELS

Duoshoot [M/V-M/M-V/V]

Samen met je partner op de foto? Met kleding, in lingerie of naakt? Hebben jullie graag mooi belichte bodyscape foto's, of willen jullie als liefdevol koppel vastgelegd worden. Dat kan. Ook een brutale actiefoto is mogelijk. Geef jullie wensen door en ik breng het smaakvol in beeld.    

 
GLAMOUR EN SENSUELE SHOOTS VOOR VROUWEN

GLAMOUR EN SENSUELE SHOOTS VOOR VROUWEN

SOLOSHOOTS VOOR MANNEN

SOLOSHOOTS VOOR MANNEN

SENSUELE EN EROTISCHE FOTOGRAFIE VAN KOPPELS

SENSUELE EN EROTISCHE FOTOGRAFIE VAN KOPPELS

 

Specials

Naast de solo en duoshoots kun je bij mij ook terecht voor de zogenaamde 'specials'. Dit is bijvoorbeeld een zwangerschapsshoot of een spannende vrijgezellenstoot. Voor een gezellige fotoshoot tijdens de vrijgezellendag kunnen jullie in de studio in Zeist terecht, maar het kan ook op een door jullie uitgezochte locatie.

ZWANGERSCHAPSSHOOTS

ZWANGERSCHAPSSHOOTS

PORTRETFOTOGRAFIE EN VRIJGEZELLENSHOOTS

PORTRETFOTOGRAFIE EN VRIJGEZELLENSHOOTS

 
 

De fotografe

FOTOGRAFE JEANNETTE MAAKT GLAMOUR, NAAKT EN EROTISCHE FOTOGRAFIE VANUIT HAAR STUDIO IN ZEIST

FOTOGRAFE JEANNETTE MAAKT GLAMOUR, NAAKT EN EROTISCHE FOTOGRAFIE VANUIT HAAR STUDIO IN ZEIST

Ik ben Jeannette, al meer dan 25 jaar als fotografe actief. Mijn specialiteit: mensen fotograferen in al zijn verscheidenheid. Ik fotografeer meestal in mijn studio in Zeist maar in overleg is op locatie ook mogelijk. Ik ben gespecialiseerd in glamour, naakt en erotische fotografie, maar ik maak ook portretten, zakelijke profielfoto’s, new born en zwangerschapsfoto’s. Verder ben ik ook bedreven in Wild-life fotografie, en reis ik regelmatig naar Zuid-Afrika om mooie series te maken.

Model staan kan spannend zijn, zeker als het om naakt of erotische foto's gaat. Je zult niet de eerste zijn die een beetje zenuwachtig voor mijn camera staat. Maar ik versta de kunst (zeggen ze) om je op je gemak te stellen. In een ontspannen sfeer neem ik de tijd voor je zodat je zo relaxed en zelfverzekerd op de foto komt. 

Ik heb in Apeldoorn aan de fotovakschool de vakopleiding fotografie gevolgd en een opleiding modeltekenen aan de Vrije Academie voor Beeldende Kunsten in Nunspeet. Mijn tijd verdeel ik tussen fotografie en kunstschilderen. Bekijk hier mijn site met schilderwerk en meer info over de schildercursussen.

signature.png
 
 

Nieuwsbrief

Smartfocus stuur een paar keer per jaar een nieuwsbrief. Ben je geïnteresseerd om de nieuwsbrief van Smartfocus te ontvangen? Kijk dan hier...

 

Nog even dit...

Bij Smartfocus kun je jezelf zijn, en mag je jezelf laten zien. Maar jij bepaald aan wie je jezelf wilt laten zien. Zo hebben de mensen op de foto's van deze site allemaal toestemming gegeven dat ik ze mag gebruiken en jij ze mag zien. Als je kiest voor een fotoshoot bij mij, laat Ik jou van je beste kant zien en haal het beste in je naar boven. De foto’s die ik maakt zijn écht jouw foto’s en daar ga ik zorgvuldig mee om. In overleg worden de digitale bestanden van jouw shoot veilig gearchiveerd of na de shoot vernietigd. Het resultaat van de shoot is een (digitaal) fotoboek waarvan alleen jij bepaalt wat er mee gebeurt en aan wie je het laat zien. Eén ding kan ik je beloven: als je het laat zien, laat je ook iets zien om trots op te zijn.