Zo boek je een (erotische) fotoshoot:

 
 
 

Bel me

Als je een fotoshoot wilt boeken of een kennismakingsgesprek met me wil, is de snelste manier om mij te bellen. We kunnen dan meteen een datum plannen. Het is ook mogelijk om een afspraak voor in de avonduren of in het weekend te maken. Als je belt krijg je mij direct aan de lijn. Mocht ik niet opnemen, dan zit ik waarschijnlijk in een fotoshoot. Probeer het dan later nog eens, of laat een berichtje achter, zodat ik jou kan terugbellen.

 

06 - 44 08 83 82

 

Mail me

Een mailtje schrijven mag natuurlijk ook. Geef aan wat je wensen zijn en wat voor een soort shoot je wilt. Geef ook aan hoe ik je kan bereiken om een afspraak te maken, ik zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

 
 

Of gebruik het
Boekingsformulier

Je kunt ook het boekingsformulier invullen. Geef in het opmerkingenveld zo goed mogelijk je wensen aan. Als één van jouw voorkeursdata vrij is wordt de boeking meteen door mij vastgelegd en krijgt je een bevestigingsmail toegestuurd. Is er geen datum vrij, dan neem ik contact met je op om een andere datum in te plannen. In het algemeen kan een shoot op korte termijn ingepland worden.

 
Boeking voor: *
1e Voorkeursdatum *
1e Voorkeursdatum
Dagdeel
2e Voorkeursdatum
2e Voorkeursdatum
Dagdeel